Medlemsvillkor Pizzaklubben

Pizzaklubben är ett lojalitetsprogram för kunder som registrerat en profil på Domino’s.

Vid registrering måste du inkludera ditt namn, e-post och telefonnummer. Du är ansvarig för att information du registrerar stämmer.

För att vi ska kunna erbjuda dig våra bästa erbjudanden behöver vi godkännande från dig att ta emot reklam. Vi kommer då stundtals att skicka erbjudanden via e-post och SMS.

Vid registrering kommer du att få en rabattkod som ger dig 20% rabatt på din nästa beställning. Rabattkoden kommer att vara tillgänglig under profilsidan “Kuponger” och måste aktiveras i kundvagnen när din beställning läggs. Rabattkoden appliceras endast på mat vid avhämtning och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Lojalitetsprogram

Var 10:e medium pizza är gratis när du beställer en medium eller stor pizza i appen eller på hemsidan. Följande villkor gäller för vårt lojalitetsprogram:

  • Lojalitetsprogrammet är en del av Pizzaklubben och du måste därmed registrera dig och skapa ett konto genom att inkludera ditt namn, e-post och telefonnummer.
  • Du måste registrera ditt konto innan du gör en beställning för att säkerställa att dina poäng registreras i profilen.
  • Efter att du registrerat dig kommer du att ha information på din profil om hur många beställningar som återstår tills du får en gratis pizza.
  • Poäng samlas efter varje genomförd beställning gjord via vår hemsida eller app, oavsett betalningsmetod.
  • Poäng kommer inte att registreras på din profil om du är inloggad som gäst när du lägger en beställning.
  • När den 9:e beställningen av en pizza är genomförd kommer du att bli tillfrågad om du vill använda din lojalitetskupong vid nästa beställning. Om du vill använda den vid ett annat tillfälle kommer rabattkoden automatiskt att bli tillagd i din profil under kategorin “Kuponger”.
  • Den 10:e pizzan gäller 1 medium pizza vid avhämtning. Kupongen kan inte användas vid “Bygg din egen pizza” och kan inte kombineras med andra erbjudanden i samma beställning.
  • Lojalitetsprogrammet gäller inte företag.
  • Domino’s förbehåller sig rätten att uppdatera användarvillkor med omedelbar verkan.

Integritet

Vi tar din integritet på stort allvar. Som medlem har du rätten att ändra eller radera din personliga information.

Se Domino's Pizzas integritetspolicy.

Vi använder Customer.io för att skicka ut e-post och SMS samt för att lagra personlig information om medlemmar i Pizzaklubben på ett säkert sätt.

Se Customer.io's integritetspolicy