Franchise

Bygg ditt pizzaimperium

Vi på Domino’s Sverige letar alltid efter nya, innovativa personer till vårt team som drivs av ambition och teamwork. Som franchiseägare hos oss kommer du att ha den världsledande kedjan av hemlevererad pizza vid din sida och en professionell organisation som din partner. Låter toppen, eller hur? Häng med oss på vägen mot att erbjuda fler svenskar den härliga smaken av färsk, handbakad amerikansk pizza!

Är du vår nästa franchiseägare?

Skicka ett mail till juozas@dominos.se.

Önskad kompetens

Vi söker dig som genom ett energifyllt sätt vill driva inspirerande ledarskap. Vi tror att du är en kreativt tänkande person som är intresserad av att utveckla lokala marknadsaktiviteter, initiativrikt ledarskap och innovativa sätt att driva försäljning. Du kanske har egna idéer kring hur du kan vara med och utveckla Domino’s Sverige?

Som franchiseägare för Domino’s är dina huvudsakliga uppgifter drift och resultat, men främst att leda dina anställda i en fartfylld och rolig arbetsmiljö. Det är bra om du kan ha många bollar i luften, men samtidigt leda med en trygg och positiv hand. På så sätt kan butiken bibehålla ett högt kvalitetstänk och bra samarbete. Låt oss servera fantastisk pizza tillsammans!

Möt våra franchisetagare

EMILIA BUBUIK

  • Franchisetagare i Eriksberg och Frölunda.

Min resa med Domino's startade som butikschef 2019. Så fort jag fick möjligheten blev jag den första franchiseägaren i Sverige. Det bästa med mitt jobb är att jag varje dags möts av nya utmaningar och upplevelser. Dessutom finns det alltid rum för förbättring.